cool hit counter Max Verstappen Nieuws Skip to main content

Max Verstappen Nieuws

Zijn vader Jos Verstappen is een Nederlandse voormalig Formule 1-coureur zijn Belgische moeder Sophie Kumpen was actief en succesvol in karting en autocoureur en zijn achterneef Anthony Kumpen is een Belgisch professioneel autocoureur. Het universum draait niet om jou 04112021.


Max Verstappen Grand Prix Formule 1 Foto

Voorlopig ziet het er niet zo goed uit Door Geoffrey Van den Elshout 08102021 1729 Red Bull F1 team.

Max verstappen nieuws. Heb nog niets gehoord voor 2022 03112021. In Austin was er een agressieve strategie en vooral een zenuwslopende slotfase voor nodig om Lewis Hamilton van het lijf te houden. De voormalig Formule 1-coureur geniet van het seizoen dat zich vooralsnog afspeelde.

Felipe Massa heeft echter een duidelijke favoriet. Max Verstappen en Lewis Hamilton maken er gezamenlijk een zinderend seizoen van. Verstappen verdient wereldtitel.

Formule 1-commentator Olav Mol leeft momenteel nog altijd in onzekerheid met. Jos Verstappen denkt dat de titelstrijd die zijn zoon Max uitvecht met Mercedes Lewis Hamilton waanzinnig goed is voor de Formule 1 en dat Hamilton zonder de tegenstand van Verstappen junior nu alweer kampioen was geweest. Deze emotionele Verstappen mist Coronel nu een beetje.

De voldoening is dan ook groot bij alles en iedereen in Red Bull-kledij. De Nederlandse coureur kijkt terug op de Grand Prix van Mexico in 2018 waar Max Verstappen witheet was nadat Daniel Ricciardo pole voor zijn neus weggreep. Mercedes-baas Toto Wolff heeft onlangs een uitgebreid interview gedaan met The Daily Mail waar veel verschillende.

Ook Verstappen zelf is niet echt tevreden over hoe het tot dusver loopt in Turkije. Na 17 van de 22. Zijn familie heeft sinds lang een band met de autosport.

Max haalt namelijk wel heel veel uit de auto laten we eerlijk zijn. Max Verstappen werd geboren op 30 september 1997 in Hasselt Belgiƫ. Olav Mol over Viaplay.

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Max Verstappen. Barcelona vijf jaar later de heilige grond van Verstappens eerste zege. In het spetterende reclamefilmpje krijgt Verstappen in iets meer dan 30 seconden de basis van bitcoin uitgelegd terwijl.

De Red Bull Racing-coureur is momenteel de enige Nederlandse rijder in de Formule 1F1 Maximaal verzamelt al het nieuws over Verstappen op deze F1-paginaVerstappen maakte op 15 mei 2016 zijn debuut voor Red Bull Racing en won ook die Grand Prix Spanje. Dat maakt het zo spectaculair. Mijn steun gaat naar Max Zonder Max was Lewis nu al wereldkampioen geweest oordeelt de voormalig Formule 1-coureur dan ook in gesprek met Formule1nl.

We zien wel hoe het bevalt 27 september 7500 views Jos Verstappen moest na overwinning van Max naar het ziekenhuis met. Mercedes-topman doet opvallende uitspraak. Toto Wolff hekelt Fernando Alonso.

Verstappen en Hamilton gaan elke race spannend maken zelfs op Paul Ricard. Meer Max Verstappen nieuws Max Verstappen videos. It brings the latest news photos and results.

Hij is een vechter. Max Verstappen heeft zijn achtste overwinning van het Formule 1-seizoen 2021 te pakken. Alles wijst erop dat Red Bull en Verstappen in Hongarije zullen terugslaan 28 juli 2021 - Nieuws.

Het was zeker niet makkelijk maar het is fantastisch om hier uit te lopen in het WK. We hebben een paar andere dingen geprobeerd ten opzichte van wat we. 21 oktober 20000 views Jos Verstappen kruipt weer achter het racewiel.

Jos Verstappen maakt in november zijn rentree als coureur. En dat is toch wat mensen willen. Na de eerste tweede oefensessies moest Max Verstappen tevreden zijn met een enigszins teleurstellende vijfde tijd.

25 oktober 4000 views Jos Verstappen oefent voor de 24 uur van Dubai en met startnummer 33. Waar de Nederlander bovenaan staat in het wereldkampioenschap is Hamilton klaar om de koppositie over te nemen. Hoop dat Verstappen kampioen wordt 04112021.

Formule 1-coureur Max Verstappen schittert niet alleen op de racebaan want de huidige aanvoerder van het WK-klassement speelt de hoofdrol in een nieuwe bitcoin-reclame van Cash App. De jonge rijder staat nog tot en met 2023 onder. 8 mei 2021 - Mediapas.


Verstappen To Tone Down Radio Outbursts F1 News By Planetf1 Max Verstappen Red Bull Racing Red Bull


Max Verstappen Red Bull Racing Rb13 Fotografie Racen


Max Verstappen I Would Have Turned Off The Tv Racing News Racing Red Bull Racing Aston Martin Cars


Max Verstappen Beloofd Trouw Te Blijven Aan Zijn Contract Met Red Bull Maar Houdt Wel Red Bull Racing Formule 1 Auto S En Motoren


Max Verstappen The Save Of The Century Super Slow Motion Unbelievable Youtube Max Verstappen Indy Cars Red Bull Racing


Pin On Nieuws


Max Verstappen Outfit Max Verstappen Red Bull Racing Team Wear


283 Best Formula 1 Red Bull Images Red Bull Formula 1 Red Bull Racing Red Bull Racing Atletiek Voetbal


Pin Op Max Verstappen


Het Laatste Formule 1 En Max Verstappen Nieuws Racingnews365 Em 2021 Red Bull Batida Culpado


Red Bull Racing On Twitter Max Verstappen Red Bull Racing Sports News


Max Verstappen Verstappen Nl Racewagens


Max Verstappen Vreesde Dat Carriere Tot Stilstand Zou Komen In Gp2 F1journaal Formule 1 Nieuws Max Verstappen Electrical Problems Formula 1


Max Verstappen L Barcelona 2018 Formula 1 Max Verstappen Red Bull F1


Pin Op Max Verstappen


In Beeld Red Bull Honda Viert Feest Na Sensationele Zege Verstappen Racingnews365 Max Verstappen Austrian Grand Prix Grand Prix


Formula1 Max Verstappen Takes The Pole Position At The 2019 Mexican Grand Prix Mexican Grand Prix Max Verstappen Grand Prix


Max Verstappen Verstappen Nl Formule 1 Auto


Pin Op Autosport

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar